ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi ve Beylerbeyi Spor Kulübü Derneği Arasında Eğitim Alanında İş Birliği

28.05.2020

Yirmi yılı aşkın köklü eğitim tecrübesi olan Haliç Üniversitesi ile bir asırlık spor geçmişi ile Türk sporuna birbirinden değerli sporcular yetiştiren Beylerbeyi Spor Kulübü Derneği arasında 01.04.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 10 yıl sürecek iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında bundan böyle Beylerbeyi Spor Kulübü’nün kullanımına ait olan Üsküdar’daki alanların bir kısmı Beylerbeyi Spor Kulübü ve Üniversite tarafından ortak olarak kullanılacaktır. Sporcu soyunma alanları, idari binalar, futbol sahası ve seyirci tribününden oluşan toplamda 38.000 m2 alan Haliç Üniversitesi tarafından eğitim alanı olarak değerlendirilebilecektir. Türkiye’nin en önemli Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarından birine sahip olan Haliç Üniversitesi, Levent Yerleşkesi’ne ek olarak kullanılacak olan Beylerbeyi Yerleşkesi ile boğazın iki yakasında nitelikli sporcular yetiştirerek ülkemize başarılar getirmeyi hedeflemektedir.

Beylerbeyi Yerleşkesi

Adres: Beybostanı Sokak No:2 Beylerbeyi /Üsküdar