LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

14.08.2021

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek sınav sonucu kazanan listesi ve kayıtlarla ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

Kayıt Tarihleri: 16 - 19 Ağustos 2021 saat: 10:00 – 16:00

Kayıt Adresi    : Haliç Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Sütlüce Mah. İmrahor Cad. No:82 Beyoğlu - İstanbul

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Nüfus cüzdanının fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)

2) ÖSYM sınav sonuç/puan belgesi (internet çıktısı)

3) Lise diploması aslı ve fotokopisi

4) Engelli adaylar İçin engelli raporu

5) Askerlik durum belgesi (2001 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

6) 2 Adet vesikalık fotoğraf (4.5x6 ebadında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.)

7) Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak: Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi ve lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren TC Milli Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.

8) İngilizce yeterlilik belgesi ( Spor Yöneticiliği İngilizce programını kazanan adaylardan varsa aşağıdaki yeterlilik belgelerinden herhangi biri kabul edilir.)

Fakülte/Program

YDS

YÖKDİL

TOEFL (IBT)

PTE Academic

Spor Yöneticiliği İngilizce

70

75

72

71

Not: Kayıtlarda öğrencinin bizzat bulunması gerekmektedir. Kayda bizzat gelemeyecek olanların kayıt işlemleri sadece noter onaylı vekâletname ile yetki verdiği kişiler tarafından yapılabilecektir.

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak veya ödeme yapmak için;

Ödeme Koşulları: http://www.halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri

Eğitim ücretleri: https://adayogrenci.halic.edu.tr/halic/universitesi sayfasını ziyaret ediniz.

(Kontenjan dolmadığı takdirde 20 Ağustos 2021 tarihinde I.Yedek Liste ilan edilecektir. I.Yedek listenin kayıt tarihi 20 – 24 Ağustos 2021 olacaktır.)

Antrenörlük Eğitimi Programı Kazanan Erkek Listesi İçin Tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Programı Kazanan Kadın Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Kazanan Erkek Listesi İçin Tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Kazanan Kadın Listesi İçin Tıklayınız.

Rekreasyon Programı Kazanan Erkek Listesi İçin Tıklayınız.

Rekreasyon Programı Kazanan Kadın Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Kazanan Erkek Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği Programı Kazanan Kadın Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği İngilizce Programı Kazanan Erkek Listesi İçin Tıklayınız.

Spor Yöneticiliği İngilizce Programı Kazanan Kadın Listesi İçin Tıklayınız.